Thursday, January 24, 2013

Άντε κουρέψου Λαφαζάνη


Βγήκε ο νούμερο 1 καραγκιόζης της πολιτικής, ο Λαφαζάνης, να μιλήσει για χούντες, αναφορικά με τα τεκταινόμενα στις δημόσιες συγκοινωνίες

Ποιός? Ο Λαφαζάνης!

Ακόμα και η λέξη χούντα, ετυμολογικά, έρχεται σε αντίθεση με όσα γίνονται στο Μετρό

Διότι η χούντα καταλύει τις δημόσιες ελευθερίες, την ανοιχτή κοινωνία, υπό τις επιταγές μιας στρατιωτικής μειοψηφίας, που έχει δόλια συμφέροντα. Και που δεν αναγνωρίζει ως πεδίο διαλόγου και μέσα επικοινωνίας τα όσα η δημοκρατία επιβάλλει. Ούτε τη νομιμότητα.

Με λίγα λόγια χούντα είναι ο Σταμόπουλος και η κλίκα του, και όχι η Κυβέρνηση που προσπαθεί να αποκαταστήσει την νομιμότητα.

Χούντα είναι ο Λαφαζάνης και η Κωνσταντοπούλου, όχι μόνο γιατί μας βασανίζουν με τις ανεκδιήγητες φυσιογνωμίες φανατικών, αλλά κυρίως γιατί μας ενοχλούν και μας προσβάλλουν με τις ακατάληπτες και αντιφατικές μπουρδολογίες τους, που έχουν αντικαταστήσει τη λογική.

Αυτά τα υποκείμενα, αυτή η καταντημένη αριστερά με τους στρατούς των άπλυτων "συνδικαλισταράδων" του κώλου, μας έχουν κάνει να μισήσουμε τις ουσιαστικές και θεμελιώδεις αρχές της δημοκρατικής αριστεράς.

Και έχουν κάνει "μάγκες" τους Χρυσαυγίτες και τους αστυνομικούς

Αυτή η κατακαημένη ιδεολογίας-στάση ζωής, που στήριξε και ενέπνευσε αληθινούς αγώνες εργατών κόντρα σε τυραννικούς εργοδότες και φασιστικά καθεστώτα, με κόστος ποτάμια αίματος, πολιτικές διώξεις και εξορίες, βασανιστήρια και ανελέητο κοινωνικό στιγματισμό.

Αυτή η αριστερά έχει γίνει ρεντίκολο από τις Παπαρήγες, τους Κωνσταντόπουλους, το ΠΑΣΟΚ και τους Λαφαζάνηδες της Ελλάδας. Έχουν ασελγήσει στο πτώμα της, για να πάρουν παραπάνω ψήφους.

Τολμάει ο μπουχέσας ο Λαφαζάνης και μιλάει για χούντες, όταν αυτός και η παρανοϊκή φράξια της οποίας ηγείται (η συνιστώσα του) ζουν σε ένα άλλο σύμπαν, μια εικονική πραγματικότητα χωρίς να έχουν επαφή με τον πόνο του εργαζόμενου που δεν έχει τρόπο να φτάσει στη δουλειά του. Χώρια ότι για αυτές τις ακριβοπληρωμένες υπηρεσίες είναι αναγκασμένος να καταβάλλει πανάκριβο κόμιστρο.

 Μα δε ντρεπόσαστε καθόλου ρε κερατάδες? Δεν έχετε πάνω σας φιλότιμο και τσίπα βρε κατακάθια της κοινωνίας? Δε βρίσκω λέξεις να εκφράσω την αγανάκτηση μου.

Κατάλυση της δημοκρατίας κύριε Λαφαζάνη, συνιστά το να διαθέτουν λίγοι, τεράστια δύναμη στα χέρια τους. Κατάλυση της δημοκρατίας και χούντα κύριε Λαφαζάνη είναι το να έχει ένας Σταμόπουλος τη δύναμη να σταματά τη δημόσια συγκοινωνία της Ελλάδος. Για όποιο λόγο και να το κάνει αυτό.

Και επιτέλους. Αρκετά με την παραποίηση και την αντιστροφή της πραγματικότητας!

Δεν είναι δυνατόν να λογίζεται η Ελλάδα ευρωπαϊκό κράτος, όταν υπάρχουν τέτοιες ασύμετρες συνθήκες στη λειτουργία του. Όταν δηλαδή είναι επιτρεπτό να υπάρχει συνδικαλισμός στο δημόσιο τομέα, τέτοιος που να μπορεί ανα πάσα στιγμή να ακυρώσει ή να τελματώσει την εύρυθμη λειτουργία του!!

Είναι όχι απλά παράλογο, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΌ

Και το τρελό, το πέρα από κάθε φαντασία παλαβό σενάριο που παίζει στην Ελλάδα, είναι πως συνδικαλισμός υπάρχει ΜΟΝΟ στο δημόσιο. Ενώ όλοι έχουν αποδεχτεί, ότι στον ιδιωτικό τομέα, εάν κάνεις μαλακίες ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ!!!!!!!!!!

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ, ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ"

Λαφαζάνη, εσύ και το συνάφι σου εκμαυλίσατε τις αρχές της αριστεράς που πάντοτε ήταν με τους φτωχούς, τους μη προνομιούχους, τους περιθωριακούς, τους ανθρώπους της εργασίας!!!

Ξεφτιλίσατε και το συνδικαλιστικό κίνημα, φέρνοντας το σε ευθεία αντιπαράθεση με το συμφέρον των πολλών, αυτών που είναι αναγκασμένοι να πάρουν το ΜΕΤΡΟ για να πάνε στο μεροκάματο!!!




1 comment:

KANTHAR0S said...

Τα λες πολύ καλά. Απλά να σε διορθώσω, αν μου επιτρέπεις: υπάρχουν πολοί καραγκιόζηδες της πολιτικής που μοιράζονται την πρώτη θέση.