Thursday, April 21, 2016

Να φύγει ο Τσίπρας άμεσα


Φίλες, φίλοι,

Αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα να διυλίζουμε τον κώνωπα περί των ευθυνών, των λαθών, του τι προηγήθηκε και τι θα επακολουθήσει.

Αυτή τη στιγμή το μόνο σημαντικό, αυτό που προέχει και επείγει από κάθε άποψη είναι να φύγει ο Τσίπρας και η χούντα του.

Διότι περί χούντας πρόκειται. Περί αχρείων.

Η κυβέρνηση αυτή αποτελείται από ληστές, απατεώνες, τεμπέληδες και αλήτες.

Εκφράζει και εκπροσωπεί τη νοσηρή μειοψηφία των Ελλήνων που έχουν επιλέξει να είναι φασίστες εξ αριστερών, ομοιάζοντας σε αίσχη με τους ομοίους τους εκ δεξιών. Σε κάθε περίπτωση περιθώριο και υπόκοσμος. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Φίλες, φίλοι,

Για να προχωρήσει κάποτε η Ελλάδα πρέπει δια της βίας ή δια της κωμωδίας, να απαλλαγούμε από τον αριστερο και δεξιό ιδεοληπτικό φασισμό των λούμπεν στοιχείων της κοινωνίας μας.

Αν δεν ξεριζωθούν οι μειοψηφούντες χουντικοί και ολοκληρωτικοί παράφρονες που λυμαίνονται το δημόσιο βίο σε κάθε επίπεδο, οριζοντίως και καθέτως, θα παραμένουμε εσαεί στην Τουρκοκρατία.

Δεν γίνεται δημοκρατία με τόσα πολλά παράσιτα, δίχως δηλαδή επιτέλους να μπορεί να ανθίσει η γνώμη και η κουλτούρα του κυρίαρχου λαού.

Υποκατεστάθη ο ενιαίος και ανοιχτός κοινωνικός χώρος, η πλατεία, η αγορά, η κοινή γνώμη, η εκκλησία, από τις προπαγανδιστικές και οπισθοδρομικές καμπάνιες ελέγχου του λαϊκού αισθήματος, των κάθε μικρο δικτατορίσκων που τυχαία και από σπόντα βρέθηκαν να κρατούν την εξουσία.

Φίλες, φίλοι,

Ο Τσίπρας και η συμμορία του δεν εκπροσωπούν τα ιδεώδη της Αριστεράς και τη δημοκρατίας. Δεν έχουν ιστορικές και πολιτιστικές αναφορές σε αγώνες και ιδεολογίες. Δεν έχουν προέλευση από λόγιους, από σοφούς, από σώφρωνες, από πολιτικούς, από ηθικούς ανθρώπους που να θέλουν να υπηρετήσουν το χώρο του σοσιαλισμού με εντιμότητα και ενάργεια.

Ο Τσίπρας και η συμμορία του είναι κατσαπλιάδες, κλέφτες και αρματωλοί, εντεταλμένοι και δοσίλογοι, αρπακτικά και γλίτσες της κοινωνίας. Εκπροσωπούν τον απόπατο και τα χειρότερα ένστικτα που η κρίση ανέδειξε.

Εκπροσωπούν το μίσος και τον ολοκληρωτισμό. Είναι μαύρες τρύπες.

Φίλες, φίλοι,

Δεν έχει σημασία από που προέρχεται πολιτικά ο καθένας από εμάς. Από το ΠΑΣΟΚ, τη Νέα Δημοκρατία, το ΚΚΕ, τον άλλοτε ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ κλπ.

Αυτό που πρέπει και επιβάλλεται να γίνει είναι να φύγει άμεσα ο προδότης Τσίπρας και να δικαστεί μαζί με τους συνενόχους του για έσχατη προδοσία, για ένα σωρό πράξεις, μεθοδεύσεις και παραλείψεις που ώς αποτέλεσμα έχουν την έκπτωση της χώρας, την απαξίωση της και κυρίως την υπονόμευση κάθε μελλοντικής δυνατότητας επανάκαμψης της.

Ένοχος και στο εκτελεστικό απόσπασμα ή την κρεμάλα κατά προτίμηση στο Σύνταγμα, εκεί που πρωτο αγανάκτησε αυτός και τα κουρέλια των οπαδών του.

Φίλες, φίλοι,

Η μόνη λύση σήμερα για να βρεθεί μια διέξοδος και να μπορέσει ο κόσμος να ανασάνει λιγάκι είναι εκλογές άμεσα. Δίχως καμία καθυστέρηση. Δίχως καμία χρονοτριβή.

Έχω επανειλημμένως γράψει για τον Γιώργο Παπανδρέου. Δυστυχώς ο Παπανδρέου ξεμωράθηκε, τελείωσε, πάει πια ο άνθρωπος μας έχει χαιρετήσει.

Κρίμα που τον πίστεψα και τον πιστέψαμε, ωστόσο η ζωή πάει μπροστά.

Ψηφίστε Μητσοτάκη. Ψηφίστε Φώφη. Ψηφίστε Κουτσούμπα. Ψηφίστε Λεβέντη.

Ψηφίστε ότι νομίζετε (όχι Λαφαζάνη και Κωνσταντοπούλου για όνομα θεού) ώστε να σηκωθεί να φύγει το τέρας του Τσίπρα.

Καλή ανάσταση

No comments: